INLÄGGSARKIV

Uppehåll i träningar/matcher

Alla träningar och matcher är fortsättningsvis på paus. I nuläget åtminstone till 13.5, vi följer med läget och meddelar om något ändras. Träna gärna på egen hand. Glad Påsk!

Beställning av kläder

Vid Sportia Mattsson kan man prova och beställa LBK:s tränings- och speldräkter. Sista dag att beställa är 28.3. Vid frågor ta kontakt med Göran 050-4043548.

Uppehåll i träningar och matcher

LBK:s styrelse har beslutat att följa Bollförbundets rekommendation och ställer in ALLA träningar och matcher i mars månad p.g.a den rådande situationen med Corona-viruset som sprids. LBK vill därmed medverka till att viruset inte sprids…

LBK-mössa finns att köpas

Nu finns det möjlighet att köpa en LBK-mössa för det humana priset 10 euro. Den finns i två storlekar, kontakta Göran tel.0504043548 eller fråga era tränare.

FM-silvermedaljörer

Larsmo BK gratulerar FM-silvermedaljörerna.   LBK gratulerar Noah Björkskog, Adam Sundelin, Joas Snellman och Albin Björkskog som tog FM-silvermedaljer med FF Jaros B-juniorlag i serien som avslutades senaste helg. 0-0 i sista matchen mot RoPS…

Brons i Luiz Antonio Cup

LBK:s P-11 har deltagit i Luiz Antonio Cup i helgen. Turneringen spelades i Seinäjoki och laget gjorde en fin insats och grejade hem ett brons.