07.06 – P10 LBK röd-JARO vit 7-2 (3-2)

27 augusti, 2018

LBK Röd mötte Jaro Vit i nejdensliga i Bennäs på onsdagskvällen. LBK bjöd på bra fotboll från början och gick också rättvist till 1-0 o 2-0 ledning målskytt Mille Björklund. Jaro reducerade till 2-1 på LBK:s bekostnad. LBK kom igen och samme spelare gjorde även 3-1, så kvällens hattrick var ett faktum. Jaro reducerade ännu före halvtid genom en för lös bakåt passning till Mål Hannula 3-2. Andra halvlek började med en Jaro press som dock inte gav utdelning. Ju längre halvleken led så fick LBK mera av spelet och kvällens andra hattrick skulle se dagen då Melvin Björkström pangade in 4,5, och 6-2. Slutresultatet till 7-2 fastställde Oskar Asplund. En stor eloge åt alla spelare för ett bra och uppoffrande spel, bör också nämnas att Mål Hannula hade en väldigt lugn kväll i målet med ytterst få ingripande.