Representationslaget

INFORMATION

Övre från vänster: Joakim Granqvist, Hugo Svenfelt, Joel Kaitfors, Frank Sandström, Mika Särkijärvi, Jim Stenman, Vidar Vasara, Alex Byggmästar, Johnnie Wisen, Flamor Syla, Isak Byggmästar, Samuel Granholm

Nere från vänster: Ted Svenlin, Joseph Granholm, Sam Björkskog, Mathias Smeds, Tadele Ahlberg, Sten Karlström, Lukas Käldström, Rachid Elkadir

Från bilden saknas Joel Granholm, Joni Granholm, Wihtori Karukka, David Asplund, William Åkerlund, Samu Jaatinen

 

Den sista träningen inför den kommande säsongen är avklarad. Det har gått nästan 4 månader sedan vår första träning i januari och laget är nu redo att inleda säsongen.
I slutet av december beslöts det att jag och Markus ”Macka” Björkskog skulle fungera som tränare för LBK:s representationslag. Vi inledde träningarna den 3 januari och redan på den första träningen var det nästan 20 spelare på plats. Och trots att träningsturen inte varit den bästa så har spelarna ställt upp och kommit på träningarna vecka efter vecka, det visar att man faktiskt vill vara med. Årets LBK består av stommen av fjolårets lag, både yngre och äldre spelare. De unga Larsmopojkar som kom med i laget förra säsongen har under vinterns träningar fortsatt att utvecklas. Glädjande är det också att många spelare som fått sin fotbollsfostran i LBK efter spel i andra lag nu har valt att återvända till moderklubben.

Spelarna, både nya och gamla, har utvecklats hela tiden och för varje träning märks det hur alla går framåt både individuellt och som lagspelare. Då vi inledde i vintras var vi 20 spelare, nu är vi ett lag.

Jag hoppas att årets representationslag kan bjuda Larsmopubliken på en fin fotboll, men att vi också ska fungera som goda förebilder åt alla LBK-juniorer.

Med hopp om en fin fotbollssommar, Joakim Granqvist.

HÄNDELSEKALENDER